آشنایی با انواع روش های بسته بندی شیرینگ

آشنایی با انواع روش های بسته بندی شیرینگ، تفاوت میان نایلون و سلفون در این است که سلفون ها، جنسی نازک تر و شفاف تر داشته و مواد اولیه آن ها کمی با نایلون شیرینگ متفاوت است؛ برای همین منظور در صورتی که چنین بسته بندی را مد نظر دارید، از سلفون شیرینگ استفاده کنید. با ما همراه باشید تا شما را با انواع روش های بسته بندی شیرینگ، کاربرد نایلون های شیرینگ و شیوه نگهداری از رول های نایلون شیرینگ آشنا کنیم.

کاربرد نایلون های شیرینگ:

از این نایلون ها در صنایع مختلفی برای بسته بندی استفاده می شود که در ادامه برخی از آن ها را نام می بریم:

  • نوشابه و آب معدنی
  • پشم شیشه
  • درب آسانسور
  • کارتن
  • صنایع خانگی
  • شیشه های سکوریت
  • سنگ نمای ساختمان ها
  • صنایع غذایی
  • کاشی و سرامیک
  • صنایع ساختمان
  • قوطی آب معدنی و نوشابه
  • قطعات خودرو

انواع روش های بسته بندی شیرینگ:

نایلون های شیرینگ از طریق گرما دیدن فرم می گیرند و به شکل دلخواه در می آیند. گرمای لازمه از روش های متفاوتی به نایلون انتقال می یابد و کار بسته بندی انجام می شود. رایج ترین این روش ها عبارتند از:

  • شرینگ دستی (کابینی):

این مدل، متناسب برای کارگاه های کوچک و با حجم تولید کم و متوسط مثل کارتن های کوچک و ظروف غذا و بسته بندی شیرینی و شکلات در رستوران و یا شیرینی فروشی ها می باشد. از مزایای آن می توان به قیمت پایین و ابعاد کوچک دستگاه شیرینگ استفاده نمود؛ شیوه کار این دستگاه، به این شکل است که بعد از بسته شدن درب کابین، فن حرارتی داخل کابین به کار افتاده و با هوای گرم موجب انتقال گرما می شود.

  • شیرینگ تونلی (نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک):

این دستگاه ها برای بسته بندی کالا های صنعتی با تیراژ بالا کاربرد دارند و بسیاری از کارخانه ها و صنایع از این مدل بسته بندی استفاده می کنند. این دستگاه ها دارای کانوایر، جک جلو برنده و نگهدارنده بوده و از سرعت بسیار بالایی برخوردار هستند. تولید گرما در این دستگاه ها از طریق المنت برقی و یا گازی می باشد.

شیوه نگهداری از رول نایلون شیرینگ:

  1. به یاد داشته باشید در هنگام استفاده از نایلون ها، دما را تنظیم نموده تا از ذوب شدن یا سوختگی نایلون، جلوگیری نمایید.
  2. به منظور محافظت از بوبین‌ های مقوایی (لوله مقوایی) آن ها را هرگز در معرض رطوبت و نم قرار نداده و در مکان های خشک از آن ها نگهداری کنید.
  3. سعی کنید مدت زمان بین سفارش و تحویل تا استفاده از رول های شیرینگ طولانی نباشد؛ زیرا در این صورت ممکن است بوبین مقوایی (لوله مقوایی) درون آن ها تغییر شکل بدهد.
  4. برای جلوگیری از سر خوردن و مخروطی شدن رول ها آن ها را به صورت افقی نگهداری نمایید.
  5. در هنگام بسته بندی به کالای مورد نظر خود دقت کنید که عرض مناسبی داشته و موجب ایجاد ضایعات بسیار از نایلون ها نشوید.
  6. از آنجایی که ممکن است نایلون ها در مقابل نور آفتاب، تغییر شکل دهند، بهتر است که آن ها را در اماکن مسقف نگهداری نمایید.